bosritten

Bosrit/Buitenrit
Alle Leeftijden
35 € voor 1 uur - Buitenrit 
50 € voor 1 uur -  Bosrit

Bosrit
Omdat de Fuchsen zo braaf zijn is buitenrijden heel relaxt met ze. De stoeterij is gelegen op een heel mooi groen gebied vlak bij het Montferlandse bos. Heerlijk ontspannen met geweldige paarden in mooie natuur, wat wil een mens nog meer?

 We gaan dan met de trailer naar het bos toe, dit is echt maar 4 minuten rijden maar dan zitten we midden in het bos op prachtige ruiter paden en kunnen we heerlijk genieten van de geweldige omgeving en de makkelijke paardjes.

hoe meld je je aan?

Je stuurt mij een apje met hoeveel mensen je wilt komen en wat jullie ervaring is en gewichtsklasse. (Ik heb een maximum gewicht van 85 kg maar ik heb beperkt aantal plekken voor iemand die iets zwaarder is) Als je alleen komt kan het zijn dat ik je met andere plan. Ik probeer iedereen met hetzelfde niveau bij elkaar te zetten.

Geef me een of meerdere data’s door dat jij of jullie zouden kunnen.
Ik ga in mijn agenda kijken en zo kunnen we samen plannen.

Heeft iemand helemaal geen ervaring en wil diegene toch graag een keer rijden dan kun je me altijd appen naar wat de mogelijkheden zijn. Ik kan je dan persoonlijk begeleiden.


De bosritten worden natuurlijk gereden op mijn Schwarzwälders! Dus meer dan genieten hoef je eigenlijk niet te doen! De gezondheid van mijn paarden gaat ter alle tijden voor. Dus kan iemand niet of slecht lichtrijden dan blijven we stappen.

We overleggen altijd een dag van te voren hoe het weer gaat worden. Word het slecht weer dan gaan we niet het bos in en kun je de afspraak kostenloos verzetten.

Komen jullie gezellig de mooie natuur van het Montferlandse bos met mij en mijn geweldige paarden ontdekken?


whats-app nummer: 0622274278


Buitenrit
Een buitenrit kan natuurlijk ook. Dan vertrekken we met de paardjes vanuit de stoeterij de weg op. Het gebied is absoluut mooi maar gallop zal niet mogelijk zijn vanwege dat we op de weg rijden. Dit is natuurlijk ook een goed mogelijkheid om kennis te maken met het ras. Dit zal maximaal een uur zijn.
 

Paardrijles Junior
10-17 jaar

25 € per uur
225 € voor 10 ritten 
(1 gratis)

  

We leren op een speelse wijze omgaan en rijden met paarden. In het uur dat we les hebben zit opzadelen en poetsen erbij. Je leert niet alleen rijden maar alles wat daarbij hoort, zoals zelf je paard ophalen en opzadelen, de hoeven uitkrabben, en poetsen. Maar ook alle dingen waar je op moet letten met veiligheid.
De lessen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 3 personen.

Reguliere Les
Alle leeftijden

30 € per uur
270 € voor 10 ritten
(1 gratis)


In het uur dat we les hebben zit opzadelen en poetsen erbij. Je leert niet alleen rijden maar alles wat daarbij hoort, zoals zelf je paard ophalen en opzadelen, de hoeven uitkrabben, en poetsen. Maar ook alle dingen waar je op moet letten ivm veiligheid.

De lessen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 3 personen. Ik combineer de mensen die gelijk zijn aan niveau.

Privéles/Zitles
Alle Leeftijden

25 € per half uur
50 €  per uur

225 € voor 10 ritten half uur
(1 gratis)
 450 € voor 10 ritten uur
(1 gratis) 
In dit uur neem ik de tijd om jou te leren wat je zelf wilt. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en alles kan gevraagd en verteld worden. We kiezen samen het paard wat het beste bij jou past. Ook hierbij geld dat je zelf je paard gaat halen en leert opzadelen en zelf je paard poetst. We overleggen gaan de weg hoe het gaat en wat er nodig zal zijn.

Privéles Angst
Alle Leeftijden

45 € per uur
405 € voor 10 ritten
(1 gratis)


Omdat de Schwarzwälder Fuchsen zo stabiel en braaf zijn zijn ze geweldig om weer vertrouwen op te bouwen en om weer zeker van jezelf te worden. Ik begeleid je persoonlijk en help je je doel te bereiken. Het doel is om weer ontspannen op het paard te zitten zodat je weer plezier kunt hebben!

Freestyle les / Paardentaal

Ik geef ook freestyle les en les in de paardentaal.
Ik kom heel vaak tegen dat paard en mens niet goed communiceren. Ik bedoel dan meer dat de signalen va de paarden niet of slecht gezien worden. 

Ook met de lessen is alles in overleg mogelijk. Heb jij iets wat je graag wilt leren en staat het hier niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!


Voorwaarden en veiligheid

-      Het is belangrijk dat je met een goedgekeurde cap en laarzen met een hak gaat rijden. De cap kun je eventueel van ons lenen, de laarzen niet.
-      De ruiter mag max. 85 kg wegen. Dit voor de gezondheid van de paarden. Sinds kort hebben we wat meer grotere paarden dus kunnen we enkele ruiters met wat meer gewicht mee. Meld dit bij het aanmelden en dan kijken we wat mogelijk is.
-      We hebben geen binnenbak dus we houden altijd rekening met het weer. Dit overleggen een dag van te voren. Is het slecht weer, dan kun je kosteloos de afspraak verzetten.