te koop

Regelmatig importeer ik Schwarzwälder Fuchsen uit Duitsland naar Nederland. De paarden die ik koop importeer ik via mijn Duitse collega’s die vaak de geschiedenis van het te kopen paard kennen. 

Ik verkoop paarden om hun 'forever' huisje te vinden. Een klik is voor mij dus ook heel belangrijk. Ik leer de paarden kennen, zo kan ik jou vertellen of hij voldoet aan het gene wat jij zoekt en bij jou past. zodat jullie allebei gelukkig zijn met elkaar!

Ik ben er van bewust dat een paard aankopen een grote beslissing is. Daarom wil ik iedereen de tijd geven die men nodig heeft om een keus te maken ondanks de grote vraag naar de Schwärzwalders.


wat op dit moment te koop staat

 

Ik stel jullie voor aan Walli!!

Deze verschrikkelijke knappe Schwarzwälder merrie is opzoek naar een nieuwe huisje.
Walli is pas een jaar oud en meet nu al hoger dan de 150!!! Over haar foto’s hoef ik niks te zeggen want ze is gewoon verschrikkelijk knap! Met haar donkere vacht en (veel) lichte manen! 
Haar beweging is top maar dan haar karakter is nog leuker! Zo lief en mensgericht! Loopt al braaf aan een touwtje mee. Voetjes geven en zelf al helemaal wassen met water, het maakt haar allemaal niks uit. Walli is precies wat we van een Schwarzwälder willen zien!
Walli is geboren op 1-5-2022
Altijd netjes ontwormt
Kent alle jaarling abc
Vrij van gebreken
Haar vader is Ramstein en de vader van de moeder is Don Olewo
Voor meer info 
0622274278 
De papa van Walli

 
Ik stel jullie voor aan Fabiana!

Deze lieve kleine boef heeft potentie!! 
Deze Wilano dochter geboren op 02-03-2022 is nu al groot! Ze is verschrikkelijk lief en kijkt nergens van op! Ze is een kleine boefje en houd van alles in haar mond nemen. Ze heeft echt geweldige bloedlijnen en zal uiterst geschikt zijn in de toekomst als fokmerrie! 
De kinderen van Wilano staan bekend om hun vriendelijke en mensgerichte karakter en hun vele behang!! Ook zit er bloed in van elite hengst Modus en elite hengst Vento! Dit gaat een hele grote en donkere merrie worden! 
Natuurlijk is zij 100% Schwarzwälder met volpapier.
Voor meer informatie mag je bellen / appen naar 0622274278 


vader Wilano

andere rassen

 

Omdat de vraag naar brave bereden Schwarzwälders zo groot is en die helaas erg zeldzaam zijn, heb ik besloten om ook andere rassen te gaan verkopen.  Maar ik blijf natuurlijk bij koudbloed, stabiel, trouw, mensgericht en heel braaf!

Ik wil jullie voorstellen aan Moeder en Dochter!

Deze toppers van merries zijn Poolse koudbloeden. Moeder is geboren op 20-06-2008 en dochter op 23-02-2014. Dat maakt deze meiden dus 9 en 15.
Stokmaat van allebei is 155
Deze dames zijn altijd samen geweest en dat is dus ook hun kracht. Samen in het tweespan en wat doen ze dit goed! Langs vrachtwagens, groot verkeer. Het maakt ze allemaal niet uit! 
Dit zijn echt toppers die veel kracht kunnen trekken. Een huifwagen zou zeker geschikt zijn voor deze twee.
Ook onder het huifbed denk ik dat deze twee het super zullen doen. Vooral omdat ze zo op elkaar ingespeeld zijn en omdat ze precies even groot zijn! 
Ook onder het zadel zijn deze twee geweldig! Ze bewegen erg fijn voor zulke sterke paarden en zijn absoluut niet lui! Hun gangen zijn vlak en daarom ideaal voor mensen met rugproblemen. Heerlijk uren naar buiten vinden ze geweldig maar ook in de bak zijn ze voordwaards 
Deze dames zijn dan ook super veelzijdig inzetbaar!
Voor koudbloeden hebben ze ook wienig sok. Dus geen been problemen! 
Het is zeker de bedoeling dat ze samen een nieuw huisje vinden! 
Voor meer informatie of filmpjes
0622274278