te koop

Regelmatig importeer ik Schwarzwälder Fuchsen uit Duitsland naar Nederland. De paarden die ik koop importeer ik via mijn Duitse collega’s die vaak de geschiedenis van het te kopen paard kennen. 

Ik verkoop paarden om hun 'forever' huisje te vinden. Een klik is voor mij dus ook heel belangrijk. Ik leer de paarden kennen, zo kan ik jou vertellen of hij voldoet aan het gene wat jij zoekt en bij jou past. zodat jullie allebei gelukkig zijn met elkaar!

Ik ben er van bewust dat een paard aankopen een grote beslissing is. Daarom wil ik iedereen de tijd geven die men nodig heeft om een keus te maken ondanks de grote vraag naar de Schwärzwalders.


wat op dit moment te koop staat

jonge 2,5 jarige hengsten

Meerdere toppers van 2,5 jarige Schwarzwälders te koop!

Deze mannen komen uit het zwarte woud en hebben allemaal vol papier. Op het moment zijn er nog 3 die een nieuwe huisje zoeken.

De verwachte stokmaat zal rond de 155 liggen. Ze zijn allemaal braaf bij de hoefsmid en er mensgericht en vriendelijk.


Voor meer informatie

0622274278


andere rassen

 

Omdat de vraag naar brave bereden Schwarzwälders zo groot is en die helaas erg zeldzaam zijn, heb ik besloten om ook andere rassen te gaan verkopen.  Maar ik blijf natuurlijk bij koudbloed, stabiel, trouw, mensgericht en heel braaf!