Paardrijles Junior
10-17 jaar

20 € per uur
180 € voor 10 ritten 
(1 gratis)

  

We leren op een speelse wijze omgaan en rijden met paarden. In het uur dat we les hebben zit opzadelen en poetsen erbij. Je leert niet alleen rijden maar alles wat daarbij hoort, zoals zelf je paard ophalen en opzadelen, de hoeven uitkrabben, en poetsen. Maar ook alle dingen waar je op moet letten met veiligheid.
De lessen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 3 personen.

Reguliere Les
Alle leeftijden

25 € per uur
225 € voor 10 ritten
(1 gratis)


In het uur dat we les hebben zit opzadelen en poetsen erbij. Je leert niet alleen rijden maar alles wat daarbij hoort, zoals zelf je paard ophalen en opzadelen, de hoeven uitkrabben, en poetsen. Maar ook alle dingen waar je op moet letten ivm veiligheid.

De lessen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 3 personen. Ik combineer de mensen die gelijk zijn aan niveau.

Privéles/Zitles
Alle Leeftijden

45 € per uur

405 € voor 10 ritten 
(1 gratis) 


In dit uur neem ik de tijd om jou te leren wat je zelf wilt. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en alles kan gevraagd en verteld worden. We kiezen samen het paard wat het beste bij jou past. Ook hierbij geld dat je zelf je paard gaat halen en leert opzadelen en zelf je paard poetst. We overleggen gaan de weg hoe het gaat en wat er nodig zal zijn.

Privéles Angst
Alle Leeftijden

45 € per uur
405 € voor 10 ritten
(1 gratis)


Omdat de Schwarzwälder Fuchsen zo stabiel en braaf zijn zijn ze geweldig om weer vertrouwen op te bouwen en om weer zeker van jezelf te worden. Ik begeleid je persoonlijk en help je je doel te bereiken. Het doel is om weer ontspannen op het paard te zitten zodat je weer plezier kunt hebben!

Bosrit/buitenrit
Alle Leeftijden

30 € voor 1 uur - Buitenrit 
45 € voor 1 uur -  BosritOmdat de Fuchsen zo braaf zijn is buitenrijden heel relaxt met ze. De stoeterij is gelegen op een heel mooi groen gebied vlak bij het Montferlandse bos. Heerlijk ontspannen met geweldige paarden in mooie natuur, wat wil een mens nog meer?

Het is het echt waard om ervoor te kiezen om lekker een bosrit te maken. We gaan dan met de trailer naar het bos toe, dit is echt maar 4 minuten rijden maar dan zitten we midden in het bos op prachtige ruiter paden en kunnen we heerlijk genieten van de geweldige omgeving en de makkelijke paardjes.

 

vraag met hoeveel personen een rit mogelijk is. dit wisselt nog wel eens.

Algemene informatie

Ook met de lessen is alles in overleg mogelijk. Heb jij iets wat je graag wilt leren en staat het hier niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!

Voorwaarden en veiligheid

-      Het is belangrijk dat je met een goedgekeurde cap en laarzen met een hak gaat rijden. De cap kun je eventueel van ons lenen, de laarzen niet.
-      De ruiter mag max. 85 kg wegen. Dit voor de gezondheid van de paarden.
-      We hebben geen binnenbak dus we houden altijd rekening met het weer. Dit overleggen we vooraf.